Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Τέλειο μωσαϊκό!

Υλικά:
250 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη
8 κ.σ. κακάο
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
2 πακέτα πτι μπερ

Εκτέλεση:
Λιώνουμε σε χαμηλή φωτιά το βούτυρο, προσθέτουμε το κακάο και το ζαχαρούχο γάλα. Ανακατεύουμε ώσπου να ομογενοποιηθούν τα υλικά. Κατεβάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά, προσθέτουμε τα σπασμένα μπισκότα και ανακατεύουμε πολύ καλά. Αφήνουμε το μίγμα λίγο να κρυώσει και το τυλίγουμε με μία λαδόκολλα σε ρολό. Το βάζουμε στο ψυγείο για 4-5 ώρες και μετά το απολαμβάνουμε!

Προαιρετικά: προσθέτουμε λίγο κονιάκ ή ξηρούς καρπούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου