Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Πρωτότυπες ιδέες για τη γιορτή του Α. Βαλεντίνου









Iδέες και προτάσεις για να πάρει τα ... πάνω της η μέρα των ερωτευμένων!


  • Σχεδιάστε και ανταλλάξτε το δικό σας «μπλοκ επιταγών». Φτιάξτε κουπόνια για ένα ερωτικό μασάζ, ένα ρομαντικό δείπνο για δύο, ένα αφρόλουτρο υπό το φως των κεριών και ότι άλλο νομίζετε ότι θα εξιτάρει τον/την αγαπημένο/ή σας. Τα κουπόνια μπορούν να «εξαργυρώνονται» όποτε θέλει μέσα στο χρόνο μέχρι τον επόμενο Αγ. Βαλεντίνο.
  • Οργανώστε ένα «Κυνήγι Θησαυρού». Σχεδιάστε κάρτες με clues που η κάθε μία θα καθοδηγεί στην επόμενη μέχρι ο αγαπημένος/η σας καταλήξει στο ξενοδοχείο που έγινε η δεξίωση του γάμου σας, στο μέρος που σας έκανε την πρόταση γάμου, ή εκεί που κάνατε το πρώτο ραντεβού σας. Τα διάφορα clues μπορεί να είναι μυστικά που γνωρίζετε αποκλειστικά οι δυο σας ή με κάποιο ερωτικό υπονοούμενο (π.χ. κρύψτε το επόμενο clue στο τζάκι και καθοδηγήστε τον εκεί με μία φράση τύπου «Με ανάβεις κάθε φορά που το ανάβεις»). 
  • Για τους άντρες: Αγοράστε στην αγαπημένη σας τρία set εσωρούχων, ένα ρομαντικό, ένα πρόστυχο και ένα sexy. Δώστε της τα δώρα ένα ένα ζητώντας της να τα φορέσει το πρώτο πριν βγείτε από το σπίτι, το δεύτερο όταν θα βγείτε έξω για ποτό ή φαί και το τρίτο όταν επιστρέψετε σπίτι. Δεν είναι ανάγκη φυσικά να της τα δώσετε και τα τρία την ίδια μέρα αλλά και τις επόμενες, διατηρώντας τη sexy διάθεση όλη τη βδομάδα!
  • Για τις γυναίκες: Αγοράστε τρία set εσωρούχων και κάντε του πασαρέλα με το ρομαντικό πριν βγείτε από το σπίτι, με το πρόστυχο όταν θα είσαστε έξω (ενημερώνοντάς τον φυσικά με κάποιο τρόπο για το τι φοράτε κάτω από τα ρούχα σας όταν είστε έξω) και το sexy όταν επιστρέψετε σπίτι.
  • Μαγειρέψτε μαζί ένα ρομαντικό δείπνο. Δημιουργήστε ένα μενού με θαλασσινά ή φαγητά που σας αρέσουνε και κάντε το παράδοση να μαγειρεύετε τα συγκεκριμένα φαγητό μόνο κάθε χρόνο του Αγ. Βαλεντίνου μαζί.
  • Ξαναζήστε την πρώτη φορά που γιορτάσατε μαζί του Αγ. Βαλεντίνου. Κάντε ακριβώς τα ίδια πράγματα αλλά ακόμα κι αν δεν έχετε να θυμάστε κάτι συγκλονιστικό προσθέστε καινούργιες πινελιές δημιουργώντας της αναμνήσεις που πάντα θέλατε!
  • Φερθείτε σαν έφηβοι. Πηγαίνετε σε ένα «ροζ» ξενοδοχείο και παίξτε το παράνομο ζευγάρι, κάντε μια βόλτα προς το Σούνιο, παρκάρετε το αυτοκίνητο σας σε κάποιο σημείο που θα είστε μόνοι σας, χωρίς αδιάκριτα βλέμματα γύρω σας (πάντα με προσοχή)! 
  • Κάντε μαζί ένα αφρόλουτρο. Γεμίστε το μπάνιο σας με αρωματικά κεριά και απολαύστε μαζί ένα αφρόλουτρο πίνοντας σαμπάνια. Ακούγεται κλισέ, αλλά πόσες φορές πραγματικά το κάνατε?
  • Κάντε πικ νικ μπροστά στο τζάκι σας ή (αν δεν έχετε τζάκι) πάνω στο κρεβάτι σας. Ετοιμάστε μια ποικιλία τυριών, αλλαντικών, φρούτα, και καλό κρασί μπροστά σε ένα αναμμένο τζάκι ή πάνω στο κρεβάτι σας. Ο καλύτερος τρόπος να γιορτάσετε τη μέρα των ερωτευμένων. Και μην ξεχάσετε για το επιδόρπιο τη sauce σοκολάτας!
  • Κάντε απεργία! Είναι τόσο επίκαιρο! Προσπαθήστε για μία βδομάδα πριν του Αγ. Βαλεντίνου να μην κάνετε sex. Όσο δύσκολο και αν είναι, η μέρα του Αγ. Βαλεντίνου θα αποκτήσει άλλο νόημα, ιδίως αν το συνδυάσετε με τη πρόταση για τα εσώρουχα που σας κάναμε παραπάνω!
Μπορεί φέτος του Αγ. Βαλεντίνου να πέφτει Τρίτη, αλλά αυτό μπορεί να το χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας. Όσο είναι στη δουλειά, αρχίστε να στέλνετε κάθε μία ώρα από ένα πικάντικο sms, mms ή email. Όσο περνάει η ώρα κάντε τα μηνύματά σας ακόμα πιο πονηρά, στέλνοντας το τελευταίο μία ώρα πριν βρεθείτε. Μπορείτε να φανταστείτε τις συνέπειες της αναμονής!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου