Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Λικέρ σταφύλι

750γρ. σταφύλι κατά προτίμηση ροζακί
3 νεροπότηρα τσίπουρο
1κιλό ζάχαρη
750
ml νερό
Παίρνετε τις φλούδες από τα σταφύλια και τις αναμιγνύεται με 3 νεροπότηρα τσίπουρο και τα κλείνετε καλά σε ένα βάζο για 1 μήνα περίπου. Όταν περάσει ο καιρός φτιάχνετε τη ζάχαρη με το νερό σιρόπι και αφού κρυώσει στραγγίζετε το τσίπουρο από τις φλούδες και το αναμιγνύεται με το σιρόπι.
Το βάζετε σε μπουκάλι και είναι έτοιμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου