Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Λικέρ καφέ

200γρ φρεσκοαλεσμένου και χοντροκομμένου καφέ
1 μπουκάλι βότκα (περίπου 700
ml)
600γρ. ζάχαρη
600
ml νερό
Ρίχνετε τον καφέ μέσα στην βότκα και τα αφήνετε σε ένα κλειστό βάζο 15 μέρες. Φτιάχνετε σιρόπι την ζάχαρη με το νερό και ρίχνετε μέσα στο διάλυμα και το φυλάτε 7 μέρες ακόμα. Μετά το στραγγίζετε και το βάζετε σε ένα όμορφο μπουκάλι για να το σερβίρετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου